perjantai 28. helmikuuta 2014

Ravintola Astor, Tampere

Kävin Astorissa viimeksi lounaalla viisi vuotta sitten ja muistikuvat ravintolasta olivat positiivisia. Myös verkkosivuillaan Ravintola Astor antaa itsestään oikein laadukkaan kuvan. Varasin pöydän ravintolaan etukäteen.

Meidät ohjattiin baaritiskiltä ravintolan nurkkapöytään. Tarjoilu tässäkin paikassa oli kehnoa ja odotimme tarjoilijaa 15-20 minuuttia. Kun tarjoilija lopulta saapui ottamaan tilaukset näytti kuin hän olisi pilvessä, sen verran hitaasti tilaukset otettiin.

Tilasin itselleni pippuripihvin josta Astorin kotisivuilla kerrotaan seuraavaa:

"Härän sisäfileepihvi kermaisella pippurikastikkeella, uuniperuna"

Pippurikastike peitti koko lautasen, uuniperuna oli mauton jauhopottu ja se oli täytetty mauttomalla töhnällä. Tilasin pihvin mediumina, mutta pihvi oli ylikypsä eikä maistunut juuri miltään. Pihviä syödessäni mietin mahtaakohan kyseessä olla Keskon muovikelmupihvi.

Ravintolan sisustus toi mieleen lähikuppilan, joka ei ollenkaan vastannut ravintolan kotisivuillaan antamaa kuvaa. Pippuripihvi maksoi 28 euroa ja viinin kanssa hinta nousi 35-40 euron tuntumaan. Laatuun, palveluun ja ilmapiiriin nähden todella ylihinnoiteltu ravintola.

http://www.ravintola-astor.fi/

Ryönäkallot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti